Yeniden Eskisi Gibi!!! ForumTURKA Resim Aşk Resimleri Youtube Bedava Program indir Free Rapid Aşk Resimleri Youtube video izle Ödevler Rapidshare Premium Şifreler Camfrog
Mark forums read | View Forum Leaders
Daha 15 yasındaydım ve aşkı için aglayanlara güler onları terslerdim siz salakmısınız bi erk için aglanırmı die 1 yıl sonra liseye geçtim Ve birinden hoşlanmaya başladım çocukca baslayan bi askkım büyük bi sevgiye dönüştü ona bakmaya bile kıyamıodum ve ona bu sevgimi anlatamıodum hep içimden allahım keşke nolur hiç okul bitmesin die dua edıodum zilin sesini duyar duymaz pencerenin karşısına dikilir ona bakardım ve bigün okul bitti ona bi güle güle bile diyemedim çünkü o acıya dayanamazdım o gitti ben ise gözü yaşlı biri olarak arkada kaldım 1 yıl salak gibi arkasında agladım onun adını duydum an gözlerim yaşarır diz çöker aglardım şimdide bi farkı yok o eski halimden 2 yıl oldu ve daha aglıyorum onun için o 20 yasındaydı ben ise 17 yasındayım suan ve geçenlerde buraya geldini ögrendim okadar sevindimki onu görücem die ama o nişanlanmıştı o an ölmek istedim içimden hep şu kelimeyi tekrarlıodum benim onu sevdim gibi oda başkasını sevio herkez bişe yaşar ve biter o yüzden aglar ben ise hiç bişe yaşanmadı halde aglıyorum galiba aşk dedikleri bu olmalı her sabah allaha yalvarıyorum allahım nolur benim canımı al onunkine ekle o beden önce ölmesin o mutlu olsun die bilmiyorum salaklıkmıyım ama bence degıl şuanda bile pencereden bakamıyorum çünkü her pencere bakışımda o aklıma gelio nese hiç kimseye anlatamadım acıyı sizle paylaşmak istedim belkide bana salak diosunuzdur ama allahtan tek dilegim işşallah bu acıyı kimse çekmez........
slm kardeşim bende aynı durumda bir erkeğim bende senin çektiğini çektim o beni anlamadı ama ben yinede affettim boşver kardeşim bu dert tektir benim diyerleri arasında çözemediğim o gitti ama bitmedi benim hasretim arasıra derim kendime boşver be azizim ama canımdan can gitti ben neyleyim allahtan kimseye bu acıyı çektirmesin tek dileğim azrail (a.s) gelsede artık bu canı vereyim k.i.b kardeşim