| Kayıt ol | Members | Calendar | Arama |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Onsuz Olamıyorum HİÇ BİR ÇARESİ YOKMU BU HAYATIN PAYLAŞTIĞIM HİÇ BİR ANIM DÜZGÜN DEĞİLKİ HANGİ MASUM NERDE MASUM VARMIŞ NEDEN BULMUYOR BENİ ALANDA AYNI KARANLIK SANA VURGUNUM BEDENİMİ KIYMET BİLİRİM BELKİDE SENİ HEPMİ ÇARESİZ HEPMİ ÜZGÜN HEPMİ BULUR GÜNAHLAR BENİ ONSUZ OLAMIYORUM AYRI DURAMIYORUM ÇOK DÜŞÜNDÜM FAKAT GİTTİKÇE BATIYORUM ŞU YARALI YÜREĞİM HEPMİ KISMETSİZ DENGİMİ NE ZAMAN BULACAKKİ ÇARESİZLİKMİ ADIM Video İzlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...!
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Doğuş - Yalnız Bırakma (2009)
Zor olacak benim için, Son olacak bu gidişin. Bir ayrılık daha kaldıramaz, Ömür kısa, yetmez buna. Aşka umut veren sendin. Sevdiğim sen; son nefesimdin. Hani benden fazla sevdin, Neyi sevdin, ne istedin ? Bari sen de beni YALNIZ BIRAKMA! Güvendiğim dağları üstüme yıkma... El mi sandın ki beni, Dışarı itme. Sana yıllarımı verdim, Hatrına gitme...(Ziyan Etme) Söz & Müzik : DOĞUŞ
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...!
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
doğuş fotokopi
SABAH AKŞAM İÇE İÇE AKLIMI YİYECEGİM BU GECE SENİN BANA DÖNMEN OLDU BİLMECE ÇAK YİNE BU GECE ŞERİFİNE KAHROLDUM MODUNDAN ÇIKAMADIM ARTIK BİR YOLU YOKMU CANIM KAHROLDUM MODUNDAN ÇIKAMADIM ARTIK BİR YOLU YOKMU CANIM NE SENDEN ÖNCE NEDE SONRA HAYAT BOŞ GERİSİ PARA DALGA ASLINDA GERÇEK ÇIKMADI AMA FOTOKOPİSİDE YANIMDA
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
GÖRÜNMEYENEN MELEK
bazen bize hayat aci verebilir mucize yerine hersey elden gidebilir kusup kapanir aglar yurek sabretmeyi bilmek gerek kalbin dogsun gorunmeyen melek korkma bebegim bunada dayanirsin korkma bebegim bunada alisirsin derdin cok diye aglanma sigin inan ALLAHina o herseyi bilir sevgi ask ondan gelir
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| LinkBack |