Son Vampir 2009 TR BRRiP.XviD Tek Link
Son Vampir 2009 TR
The Last Vampire
Kan: Son Vampir Blood: The Last Vampire DVDRip 2009 Tr Dublaj | TEK LİNK 3 ALT.
Tür : Gerilim / Korku / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 18 Eylül 2009
Yönetmen : Chris Nahon
Senaryo : Ronny Yu , Kenji Kamiyama
Yapım : 2008, Hong-Kong , 91 dk.
Oyuncular: Gianna Jun (Saya) , Allison Miller (Alice Mckee) , Masiela Lusha (Sharon) , Colin Salmon , JJ Feild (Luke) , Andrew Pleavin (Colonel Frank Tinsdale)
Konu: Saya vampir anne ve insan ırkından bir babanın kızıdır. 16 yaşında, naif bir görüntüsü olsa da aslında 400 yaşındadır ve iki ırk arasında kalmanın acısını yaşar. Hayatını samuray becerilerini geliştirmeye ve dünyayı vampirlerden temizlemeye adamıştır, diğerleri gibi hayatta kalması kana bağlı olsa da. El altından yürütülen bir organizasyon için çalışırken, Tokyo’ da üssü olan bir Amerikan ordusunun üzerine yollanınca, Saya tüm vampirlerin atası olan Onigen’ i yok etme şansı olduğunu düşünür. İnsan üstü güçlerini ve kılıcını kullanarak işe koyulur. Bu esnada yüzyıllardır ilk defa bir insanla ilişki kurar ki o da Onigen’ in üzerinde en büyük etkiye sahip olan üssün generalinin kızıdır.
 Resimde Tam Boyut Görüntü İçin TIKLAYINIZ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
HOTFİLE 2 PART
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...! вιя güη gєℓє¢єк, öℓ∂üямє∂ιğιм нєя уαнυ∂ι ιçιη вαηα ℓαηєт σкυуα¢αкѕıηız!!.. ค๔๏lŦ ђเtlєг!!!
|