Piano Pasha 1959
Erdoğan Çaplı 2 CDs

"Piano Pasa" olarak da bilinen Capli 1955'te Amerika'ya giderek Amerikalı müzisyenlerle bir cok çalışmalarda bulunmuş ve plaklarini orada hazirlamistir. Geleneksel Türk müziği ve Türk folklor motiflerini caz müziği ile birleştirerek kendine özgün çalışmalara imza atmış bir sanatcidir. Kaydi olan 380 eserinin bulundugu bilgisine ulassam da ne yazik ki asagidakilerden baska albumunu bulamadim. Cok degerli bir muzik adami olmasina karsin Erdogan Capli ulkemizde pek bilinmez. Sizlere daha detayli bilgi vermek icin internette aradigimda da cok az ve kayda degmeyecek bilgiye ulastim.
Piano Pasha 1959
Adanali
Aman avci
Dokturu
Eminem
Gulnihal
Hos bilezik
Karadeniz havasi
Mevlana
Sut ictim
Uskudar'a giderken
Kendi sesinden tanitim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
The Exciting Rhythms Of Piano Pasha 1961
[IMG] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][/IMG]
01 uska dara
02 theme from exodus
03 granada
04 moon river
05 caravan
06 baubles, bangles and beads
07 up a lazy river
08 pasha's theme
09 misirlou
10 poinciana
11 blues a la turk
12 st. louis blues
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...! вιя güη gєℓє¢єк, öℓ∂üямє∂ιğιм нєя уαнυ∂ι ιçιη вαηα ℓαηєт σкυуα¢αкѕıηız!!.. ค๔๏lŦ ђเtlєг!!!
|