Yeniden Eskisi Gibi!!! ForumTURKA Resim Aşk Resimleri Youtube Bedava Program indir Free Rapid Aşk Resimleri Youtube video izle Ödevler Rapidshare Premium Şifreler Camfrog Mark forums read | View Forum Leaders
ForumTURKA  Resim Aşk Resimleri Youtube Bedava Program indir Free Rapid Aşk Resimleri Youtube video izle Ödevler Rapidshare Premium Şifreler Camfrog

Sponsor Reklam

LinkBack Seçenekler Stil
Farid Farjad Full Albümleri 5 Adet FULL iranlı Keman Ustası
Alt 03-12-2010, 02:12 AM   #1 (permalink)
Administrator

Turgay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Turgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond repute
Cool Farid Farjad Full Albümleri 5 Adet FULL iranlı Keman Ustası

Farid Farjad Full Albümleri 5 Adet FULL

Rakı içerken dinlemeye korktuğum müzisyen. sadist olmasında şüpheleniyorum, bu kadar acıklı sesler çıkarmasının başka amacı olamaz...
(crown, 07.04.2006 22:38)

Keman için dünyanın en iyi ve en kötü seslerini çıkarabilen alet denir. ferid feryad kemanla dünyanın en iyi seslerini çıkarmıştır.
(yoldan gecen adam, 18.03.2006 16:39)

Feryat etmek geliyorsa içinizden, ezilmişse gönlünüz, kızıyorsanız eğer kendinize yine kendi kendinizi kırdınız diye, alın işte size ferjad'ın kemanının ahenkli feryadı..
ama sakın bu müziği birini severken dinlemeyin. bağımlılık yapacağından müziğin her anında kişiyi size hatırlatır ve sabrın eşiğini üste taşımak mecburiyetinde bırakır sizi.. sakın..
(yfkn, 17.02.2006 19:08)

Bu zatı dinlerken,içinizden akan her kan damlasının yolunu hissedersiniz.
kanadıkça kanarsınız..
nasıl anlatmalı ki,acınızı acıtırsınız..
(cnone, 22.10.2005 04:05)

Dem adami, ruh adami...muzikleri ruhu oksuyor, eritiyor tekrar sekillendiriyor...icinizde uzaklarin ozlemi, hic yasanmamis zamanlarin buruklugu, alip basini gitme arzusu... olgunlastiriyor adami...
(lifeis, 13.10.2004 00:26 ~ 24.02.2005 08:51)

doğrudur....sihirbazdır.....
kemanda gezinen sihirli parmaklardır....kırımızı şaraptır......yakın toprakların ortak kültürünün kemana yansımasıdır....farjaddır...
(ibn i batuta, 19.02.2006 03:37)

Farid Farjad - Anroozha 1(1989)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Farid Farjad - Anroozha 2(1989)

Farid Farjad - Anroozha 3

Farid Farjad - Anroozha 4(1997)

Farid Farjad - Anroozha 5 (2009)

Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben
Gözlerinin Derinliğinde
Yol Alan..
Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede..
(Sevdam Sabıkamdır...)
Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim
Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim !
&.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım..
&.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR
kaLkaRıM!!
&.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR
KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn
&.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne
GiDeNe KaL
&.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK
oLaN YoLuNu
&.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...!
вιя güη gєℓє¢єк, öℓ∂üямє∂ιğιм нєя уαнυ∂ι ιçιη вαηα ℓαηєт σкυуα¢αкѕıηız!!..
ค๔๏lŦ ђเtlєг!!!
Turgay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2010, 10:24 PM   #2 (permalink)
Administrator

Turgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond reputeTurgay has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Farid Farjad Full Albümleri 5 Adet FULL iranlı Keman Ustası

ALTERNATİFLER

İşte Farid Farjad

Aşağıdaki yorumlar ekşi sözlükten alınmıştır

Rakı içerken dinlemeye korktuğum müzisyen. sadist olmasında şüpheleniyorum, bu kadar acıklı sesler çıkarmasının başka amacı olamaz...

(crown, 07.04.2006 22:38)

Keman için dünyanın en iyi ve en kötü seslerini çıkarabilen alet denir. ferid feryad kemanla dünyanın en iyi seslerini çıkarmıştır.

(yoldan gecen adam, 18.03.2006 16:39)

Feryat etmek geliyorsa içinizden, ezilmişse gönlünüz, kızıyorsanız eğer kendinize yine kendi kendinizi kırdınız diye, alın işte size ferjad'ın kemanının ahenkli feryadı..

ama sakın bu müziği birini severken dinlemeyin. bağımlılık yapacağından müziğin her anında kişiyi size hatırlatır ve sabrın eşiğini üste taşımak mecburiyetinde bırakır sizi.. sakın..

(yfkn, 17.02.2006 19:08)

Bu zatı dinlerken,içinizden akan her kan damlasının yolunu hissedersiniz.

kanadıkça kanarsınız..

(cnone, 22.10.2005 04:05)

Dem adami, ruh adami...muzikleri ruhu oksuyor, eritiyor tekrar sekillendiriyor...icinizde uzaklarin ozlemi, hic yasanmamis zamanlarin buruklugu, alip basini gitme arzusu... olgunlastiriyor adami...

(lifeis, 13.10.2004 00:26 ~ 24.02.2005 08:51)

doğrudur....sihirbazdır.....

kemanda gezinen sihirli parmaklardır....kırımızı şaraptır......yakın toprakların ortak kültürünün kemana yansımasıdır....farjaddır...

(ibn i batuta, 19.02.2006 03:37)

Farid Farjad - Anroozha 1(1989)

Farid Farjad - Anroozha 2(1989)

Farid Farjad - Anroozha 3

Farid Farjad - Anroozha 4(1997)

Farid Farjad - Anroozha 5 (2009)

Gözlerinin Derinliğinde
Yol Alan..
(Sevdam Sabıkamdır...)
kaLkaRıM!!
&.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR
KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn
&.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne
GiDeNe KaL
oLaN YoLuNu
ค๔๏lŦ ђเtlєг!!!
Alt 03-13-2010, 10:30 PM   #3 (permalink)
Administrator

Farid Farjad Son Albümünü Anroozha 5 Ücretsiz İndir – Farid Farjad Anroozha 5 2009 Yeni Full Rapid Albüm İndir Yükle Download
1. Golha
2. Soltan-e Ghalbha
3. Istafan
4. Davigh

5. Gnossienne
6. Ashegh Shodam
7. Goftogoo
8. Astegham Man
9. Kordi
10. Bahar-e Delneshi

Farid Farjad Son Albümünü Anroozha 5 Ücretsiz İndir – Farid Farjad Anroozha 5 2009 Yeni Full Rapid Albüm İndir Yükle Download

Gözlerinin Derinliğinde
Yol Alan..
(Sevdam Sabıkamdır...)
kaLkaRıM!!
&.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR
KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn
&.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne
GiDeNe KaL
oLaN YoLuNu
ค๔๏lŦ ђเtlєг!!!
Alt 03-13-2010, 10:56 PM   #4 (permalink)
Administrator

Farid Farjad Albümleri Keman virtiözü-4 albüm
İŞTE YORUMLAR
- Rakı içerken dinlemeye korktuğum müzisyen. sadist olmasında şüpheleniyorum, bu kadar acıklı sesler çıkarmasının başka amacı olamaz...
- Keman için dünyanın en iyi ve en kötü seslerini çıkarabilen alet denir. ferid feryad kemanla dünyanın en iyi seslerini çıkarmıştır.
- Feryat etmek geliyorsa içinizden, ezilmişse gönlünüz, kızıyorsanız eğer kendinize yine kendi kendinizi kırdınız diye, alın işte size ferjad'ın kemanının ahenkli feryadı..
- Ama sakın bu müziği birini severken dinlemeyin. bağımlılık yapacağından müziğin her anında kişiyi size hatırlatır ve sabrın eşiğini üste taşımak mecburiyetinde bırakır sizi..
- Bu zatı dinlerken,içinizden akan her kan damlasının yolunu hissedersiniz.
kanadıkça kanarsınız..
- Dem adami, ruh adami...muzikleri ruhu oksuyor, eritiyor tekrar sekillendiriyor...icinizde uzaklarin ozlemi, hic yasanmamis zamanlarin buruklugu, alip basini gitme arzusu... olgunlastiriyor adami...
- Doğrudur....sihirbazdır.....
kemanda gezinen sihirli parmaklardır....kırımızı şaraptır......yakın toprakların ortak kültürünün kemana yansımasıdır....farjaddır...daha fazla söze gerek var mı ??

Farid Farjad
iranlı bir keman virtüözü.kemanından süzülen nota değil,çığlıktır,aşktır,en güzel duygulardır.halet-i ruhiyeniz ne olursa olsun onu dinlediğiniz an,duygularınız binle çarpılır.sizi de çarpar
İçimde Farid Farjad! Anroozha! Nerden çıktı şimdi?
Ne zaman, nerde, hangi ortamda dinlesem; zaman duruyor, ben duruyorum... şimdi yazmalıyım diyorum... şimdi tüm anıları, gelmiş geçmiş her şeyi! Sıkıştırılmış diskler gibi; her şey, tüm kavramlar tanımlanmak için hazır bekliyor! ... yaylılarda hüzünlü ezgiler..
Farjad yükseliyor... alçalıyor... toparlıyor... sonra yavaşça yayılıyor..
Şimdi yazmalıyım... içimdeki gizini çözemediğim kımıltıya uymalıyım... önceleri yalnızca coşkulu bir sevinç, hoşnutsuzluktu duyduğum... ezgili bir rahatsızlık... sözcükler usul usul girip çıktıkça, zıp zıp zıpladıkça; beynimde bir örgü, bir doku oluşturdukça kendimden geçiyorum... baş dönmesi gibi!...
Yollara çıkmalıyım şimdi.. / bu kentte ne de az yol var... / yürürken sözcükler sıralanıp, tümceler oluşacaktır.
Çağrışımlarla kendi acılarımı.. tasalarımı, çocukluğumu, tatmin olmamış yanlarımı, özlemlerimi anlatacağım... her kişide değişik yanlarımı anımsayacağım.. kıskançlığımın, kötülüğümün, bencilliğimin yanında iyiliğimi, özverilerimi, yapıcılığımı, yaratıcılığımı yaşayacağım... Yüzler yüzlere karışacak...
(Şimdi tizlerde geziniyor!... Bir müzik nasıl her şeyi bir anda tetikleyebilir!)
Bir bölünme, parçalanma, çoğalma sanki... bölüne bölüne çoğalıyorum...giderek başkalarının beyinlerini; yüzlerine, davranışlarına yansıyan düşüncelerini... düşlerini... günlük sevinçleriyle sıkıntılarıyla evlerini, çoluk çocuk ana-babalarıyla özyaşamlarını açık-seçik görüyorum...
Biliyorum ki her yazdığımda başkalarının hayatı diye biraz kendimi sunacağım... Her yüzde, her gözde; bir dönemde, bir andaki bakışımı göreceğim...
Bendeki çalkalanmaya uyarak puslu anılar belirginleşiyor, şimdiye dek unuttuğum çocukluktan kalan sevinçleri, acıları anımsıyorum... Beyin holografik bir evren parçası mı? O adamın kemanıyla benim anılar arasındaki ilişkiyi çözemedim... Tutup bunu düşünüyorum...
Yazmam gerek! Ama neyi! Hiçliğimi duyuyorum...yalnızlığımı...
(Ve... hüzün... alçaklarda hüzünle geziyor! Müziğiyle, ezgileriyle derinlerde geziyor!)
Burada odamdayım ya birden kalkıp giyinip Babıâli'ye Sander'e... kitapçılara... atölyeye gidecek oluyorum... yolları yokluyorum beynimde... önce vapur, sonra tren... inince...
....ah.. inince anlıyorum; sedirimde, odamdayım! Uzaklardayım! Hangi kitapçının bilmem kaçıncı rafında bıraktığım, alamadığım kitapları...yok ! düşünmeyeceğim...
...akşam oluyor, kalkıp dışarı çıksam... Karaköy'e gitsem, Nursen Abla'yı iş dönüşü karşılasam sevinir... "Karaköy'de saatin altında tamam mı?" "Tamam Nursen Abla" diyorum, uslu çocuk bakışlarımla... Gene çığlık çığlığa yarınki gazeteler satılacaktır... Simitçilerin, balıkçıların, gazetecilerin sesleri birbirlerini bastırabilmek uğruna gittikçe tiz perdelere tırmanacak... ama insanların yorgunluğuyla ağırlaşıp aşağılara inecektir. Karanlıkla kalabalık da yoğunlaşacak, her otobüsle dalga dalga içeriye vapurlara akacaktır...
Orda kenardayım... gülümsemekle ağlamak arası, donuk bir kıvrılma dudaklarımda... gergin düz bir çizgi...bir uç yukarı bir uç aşağı... karikatür gibi... "ruh üşümesi" bu mu? Adalet Ağaoğlu'nun yazdığı mı?
Sen anlardın dostum, sen anlardın arkadaşım, kızım benim... Keşke yanında olsaydım... yanımda olsaydın!
Ve.. Pers folkloründen parçalara geçti... soluklandım biraz... yeniden dinlemeyeceğim...yeni bir anılar sağanağına dayanamam!

Albüm listeleri arşivimde mevcut olmadığı için böyle olacak şimdilik....

Gözlerinin Derinliğinde
Yol Alan..
(Sevdam Sabıkamdır...)
kaLkaRıM!!
&.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR
KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn
&.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne
GiDeNe KaL
oLaN YoLuNu
ค๔๏lŦ ђเtlєг!!!

Bookmarks

Etiketler
farid farjad full, farid farjad keman, farid farjad mp3

Seçenekler
Stil