| Kayıt ol | Members | Calendar | Arama |
| Merhaba Forumturka.Biz Uyeleri Bi Merhaba Yokmu(: |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Acemi Asker
![]() |
tek link filmleri izleyemiyorum vip üyeliği istiyor nasıl üye olacağım
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
O Şimdi ASKER
|
HEMEN bakıyorum
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
O Şimdi ASKER
|
acaba filmlerin isimlerini yada url linklerini yazarmisin?
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Acemi Asker
![]() |
nereden indiricem bunu Linkin Park - Given up by aVator
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
off off
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...!
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Asker
![]() |
Delta force 3 indirdim ama nasıl çalıştırılacağını bilmediğimdem oynayamadım.yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca bukadar emek verip varlığından bile haberinizin olmadığı insanlara yardımcı olduğunuz için ÇOK TEŞEKKÜRLER.Site HARİKA
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
teşekkürler kardeşim anlatımı yapacam ben sana
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...!
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Klasörden oyunu çalıştıran " .exe " dosyasını çalıştırmanız yeterli.
Oyunlar setuplamadan direk klasörden çalışmaktadır.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| LinkBack |