| Kayıt ol | Members | Calendar | Arama |
| KutlamaLar Doğum Günü, Özel Günler ve Bayram Kutlamalarını Burada Yapabilirsiniz... |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
ŞİMDİDEN NİCE YILLARA ARKADAŞLAR BU YIL SİZE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR ASK SEVGİ PARA GETİRMESİ DİLEĞİYLE MUTLU YILLAR Forumturka.Biz Ailesi
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...!
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
O Şimdi ASKER
|
Mutlu Yıllar 2010
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Asker
![]() |
Umarım öyle olur yeniden merhaba canlar uzun bi ara oldu ama hadi yeni dönemde beraberce yolda yürümeye...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
saolasın hoşgeldin kardeşim
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
mutli yillar mesajlari, mutlu yillar ![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| LinkBack |