Yasak Sitelere Girme Yeni Dns Ayarlari
Bilindiği üzere youtube halen ülkemizde yasaklanmış durumda fakat bu yasaklama dns engeli ile çözülebiliyordu ilk olarak karşımıza çıkan arjantin DNS'i olan 4.2.2.0
4.2.2.2 ile youtube'a problemsiz giriş yapıyorduk.Fakat o giriş yöntemi engellendi.Yardımımıza open dns çıktı ama kısa süre sonra o giriş yöntemimizde engellendi.Sırada google'ın kendi dns hizmeti çıktı ve herkes o süper DNS adresleri ile sorunsuz ve hızlı şekilde youtube'a bağlanabiliyordu.Fakat taki 5 hazirana kadar yeni kararlar ile youtube'un ip bazlı engellemeye tabii olacağı bildirilmiş yani bir nebzede olsun google'ın diğer hizmetleri dolaylı yoldan engellenecek.İşte bu engellemelerden kurtulmanız için sizlere yeni DNS adreslerini bildiriyoruz.
Youtube'un Yeni çıkış kapısı :
156.154.70.22
156.154.71.22
Yeni DNS numaralarımız ile Youtube'un ve diğer google hizmetlerinin engelinden kurtulun.
Öncelikle Denetim Masası'ndan Ağ Bağlantıları'na giriyoruz.
Burada sizin Yerel Ağ Bağlantı'nızın bir simgesi olacak, o simgeye sağ tıklayıp özelliklere giriyorsunuz.

Daha sonra, açılan özellikler penceresinde İnternet İletişim Kuralları (TCP/İP) seçeneğine çift tıklıyoruz.

Bundan sonra açılan penceredeki DNS ayarlarını aşağıdaki resimde olduğu gibi yapıyoruz;

"Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan" seçeneğini işaretleyip,
"Yeğlenen DNS Sunucusu" kısmına 156.154.70.22
"Diğer DNS Sunucusu" kısmına 156.154.71.22 yazıyoruz
Tamam'a basarak açtığımız tüm pencereleri kapıyoruz. Artık yasak sitelere girebiliyoruz...
Üstteki Taktik İşe Yaramazsa Bunu Deneyin Kesin Olacaktır.
Malum haftada bir youtube kapatılıyor.Youtube kapatılıncadan insanlar siteye girebilmek için başka arayışlara girdi.Daha önce Youtube’a girebilmek için birkaç yöntemden bahsetmiştim.Kullanılan bazı yöntemler artık geçerliliğini yitirdi.Şimdi ise proxy kullanarak youtube’a girmeyi göreceksiniz.Çok kısa ve kolay bir işlem.- İnternet Explorera girin.
- Yukarda Araçlar menüsünden “İnternet Seçenekleri” ni seçin.
- Açılan pencerede yukarıdaki sekmelerden “Bağlantılar”a tıklayın.Ve oradanda “Yerel ağ ayarları” na tıklayın.Tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir pencere açılacak.
- Burada “Proxy Sunucusu” yazan yerin başına bir tik koyduktan sonra “Adres” yazan yerin karşısına bu numarayı girin : 195.168.109.60 ”B.Nok” yazan yerin karşısına ise bu numarayı girin : 8080
Tamam diyip çıkın.Hepsi bu kadar, artık Youtube’a girebilirsiniz.

Bu kadar basit hadi iyi video izlemeler...
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...! вιя güη gєℓє¢єк, öℓ∂üямє∂ιğιм нєя уαнυ∂ι ιçιη вαηα ℓαηєт σкυуα¢αкѕıηız!!.. ค๔๏lŦ ђเtlєг!!!
|