| Kayıt ol | Members | Calendar | Arama |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Yakışıklılık önemli mi?Veya ne kadar önemli?Özellikle kızların cevabını bekliyoruz.Çünkü erkekler genellikle önemli değil diyorlar
The Lord Of King çαкαℓ σℓυρ ѕüяüуℓє gєzє¢єğιмє, кυят σℓυя уαℓηız öℓüяüм ℓαη ναямı öтєѕι !! Şimdi Sularında Sessiz Bir Gemiyim Ben Gözlerinin Derinliğinde Yol Alan.. Deniz Mavide, Bulut Beyazda, Yıldız Gecede.. (Sevdam Sabıkamdır...) Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümümle Sevişeyim ! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] &.KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım.. &.BaktıM oyuN SıkTı,bıRakıR kaLkaRıM!! &.HaYaTtA HeR SeÇiM BiR KaYbEdİSTiR ÇüNkÜ bEn &.Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL &.KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu &.BeLiRLeMiSTiR ZATEN...!
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator
![]() |
ya aslnda önmli deil dioruz ama .. :S sonra da biri yakışmıosunz dediği zmn.. aa ewt ya feln diyim soğuma qibi bi durum söz konusu... bence önmLi Çok deil tabi ki... ille de yakışıkLı olcak die bişe deiL ynıma yakışcak yani.. :P
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
O Şimdi ASKER
|
önemli be yakısıklılık
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Önmli olmasa Angelia Jolie ile ben evlenirdim
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
bay bayan, kızlar erkekler, male famele itemler, sex and city ![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| LinkBack |